Löshårets olika typer | Allt om hår

Allt om hår

Annons

Löshårets olika typer

På marknaden existerar det många varierande typer av förlängningar för hår. Clip-ins är en fantastiskt tillfällig variant, eller så kan du sy eller fläta håret om du är ute efter något mer permanent. Clip in-förlängning är lysande för bröllop, fotografering, en varm dag eller annan tid som du är ute efter ett provisoriskt uppsving. Flätad/Bunden hårförlängning är ett bättre alternativ för personer som har svårt klent hår och är ute efter en vardagslösning. De bra och negativa aspekterna med bundet hår, tex att det kan försämra skirt hår, är något som alla kunder borde informeras om innan de går vidare.

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats