Hitta rätt | Allt om hår

Allt om hår

Annons

Hitta rätt

Först av allt, som äkta hår, är förlängningar märkta från mörk till ljus beroende på hårfärgens nivåsystem. Nu ska du räkna ut hur lång längd du vill använda som mäts i cm. Konsistens och kvalité på håret som du vill jobba med är det du behöver ta beslut om. Du kan oftast gå med ett mellanklass varumärke, om det inte är för en kund som kommer att använda löshåret varje dag, då kommer du att vilja investera hår som är av finare kvalité och mer slitstarkt. Att limma eller sy i träns ger oftast bästa utgången för hårförlängningar. . Sätt hela träns istället för att fästa löshår var för sig för att slippa små knutar. Behöver du mer information? Fler info och upplysningar om hårförlängningar hittar du här.

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats